facebook

Знову боулінг: вчителька нацькувала клас проти дитини, бо її батьки не здають грошей

Лише 22 жовтня ЗМІ писали про неповнолітню ученицю Закарпаття, якій підкинули в чашку з капучино таблетку віагри, як з’явилася нова історія булінгу

Харківська школа №151 раптово «прославилася» на всю Україну. Так, на сайті «znaj.ua» повідомляють про те, що учениця шостого класу стала жертвою жорстокого цькування просто тому, що на зборах її батьки категорично відмовилися здавати гроші і брати участь в поборах у принципі. У класі влаштували свято на честь закінчення чверті.

Незважаючи на те, що дівчинка намагалася відпроситися додому, вчителька відмовилася відпускати її. Батьки приготували дітям торт, який донці «принципових батьків» демонстративно не запропонували. Про це у спільноті «Батьки SOS» пише Наталія Добриніна: її син навчається з постраждалою в одному класі.




«У цій розповіді немає нюансів: дівчинка просилася піти з класної години, і класний керівник їй відмовила. Торт не був порційним, всім дісталося по два шматки. А дівчинку поставили біля дошки і сказали, що їй нічого не дадуть, оскільки її батьки принципово не здають гроші для потреб класу. Історія трапилася у класі мого сина в останній навчальний день»,
– написала Добриніна.

Публікація відразу ж почала збирати десятки коментарів: користувачі обурені й тим, що дитину залишили без частування, і те, як ганебно себе повела так званий «педагог».

«Учителю, яка допустила дискримінацію в класі, – ганьба! Якщо особа, яка носить звання педагога, оцінює учнів за ознакою платоспроможності батьків, то такій особі не місце в школі.

Хай іде працювати на ринок, там платоспроможних клієнтів багато, хай їх цілує», – пишуть обурені українці. Інші ж читачі, окрім вчительки, яка повинна була б віддати свій шматок торту дитині, звинувачують і автора посту:

«А ось цікаво, мама, яка це писала, не навчила свою дитину поділитися? Чим ця мама краща за вчительку? Вона так само співучасник булінгу і її дитина теж, якщо не протистояла».

Читайте також:  З 1 вересня школи не буде? Новий керівник Міносвіти розказав, до чого готуватися батькам і дітям

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.