facebook

У метро Риму обвалився ескалатор з вболівальниками: десятки потерпілих

В результаті поломки ескалатора постраждали близько 30 осіб

Рятувальники евакуюють постраждалих зі станції метро “Реппубліка” в Римі, де в результаті поломки ескалатора поранення отримали близько 30 осіб, серед яких уболівальники футбольного клубу ЦСКА.

До однойменної площі стягнуті поліція і кілька автомобілів служб порятунку, постраждалим на місці надається допомога. З місця події виїхали не менше п’яти машин швидкої допомоги, продовжують під’їжджати нові.

Як повідомив раніше представник посольства РФ, в результаті поломки ескалатора постраждали близько 30 осіб, стан сімох з них оцінюється як важкий. За його словами, на станції знаходилися російські вболівальники, які прямували на матч з “Ромою”. Як розповів один з очевидців НП, один з потерпілих в результаті події позбувся ноги.

Станцію метро закрили. Представники правоохоронних органів на місці події ситуацію не коментують.

За свідченнями очевидців, у метро, щоб дістатися до стадіону, спустилася численна група російських уболівальників. У момент їх перебування на ескалаторі, він почав швидкий рух, і пасажири не встигали зійти. Утворилася тиснява, люди стали падати один на одного.

Як повідомили в прес-службі римського Олімпійського стадіону, де о 22:00 мск почнеться матч, на трибунах очікується близько 1,5 тис. росіян.

Читайте також:  У популярному супермаркеті Івано-Франківська продають пасту Nutella з личинками

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.