facebook

Під Одесою по-звірячому вбили вчителя: Тіло викинули на цвинтар

У селі Троїцьке Одеської області по-звірячому вбили колишнього вчителя математики. На тілі літнього чоловіка виявили множинні колото-різані рани.



Детальніше про надзвичайну подію розповіли місцеві мешканці.

Труп був знайдений під час похорону на території кладовища учасниками траурної процесії. Люди звернули увагу на калюжу крові, і помітили руку, що стирчала з кущів.

Вбитий – 72-річний Іван Чебан. Він багато років працював вчителем математики, а також вчителем початкової школи.

Люди відгукуються про нього дуже добре.

“З Іваном Івановичем я працювала майже десять років. Прекрасна людина і вчитель від бога, без школи працювати не міг. Навіть будучи на пенсії продовжував деякий час вести уроки. Його дуже поважали в районі, до нього часто приходили за порадою студенти вузів”, – розповіла вчитель початкової школи Олена Єфімова.

Кладовище, де виявили труп – невелике, через нього часто ходять діти і дорослі. Сам загиблий жив поряд з кладовищем

“Можливо, що в той день він відвідав могили родичів, став свідком якоїсь події і його вбили. Не думаю, що у нього були вороги”, – розповіла Єфімова.

Інші мешканці припускають, що чоловіка пограбували і вбили наркомани.

Жителі повідомили, що загиблий не викладає в школі з 2012 року. А останніми роками Чебан почав відвідувати баптистської церкви в с. Троїцьке. При цьому нічого поганого в цьому люди не бачили.

“У баптистів велика громада в нашому селі”, – зазначили мешканці.

У прес-службі ГУ Національної поліції Одещини підтвердили, що на території сільської кладовища було знайдено труп чоловіка. Однак більше подробиць не розповіли, уточнивши, що оприлюднять деталі НП найближчим часом.

Читайте також:  Резонансне вбивство поліцейської у Чернівцях: злочинець помер

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.