facebook

На Буковині брати близнюки організували масштабний наркобізнес (ФОТО, ВІДЕО)

Вартість всіх вилучених наркотичних препаратів та порошків становить більше десяти мільйонів гривень. Організували масштабний наркобізнес два 49-річний брати близнюки з Буковини. Інших причетних у “чорному” бізнесі досі встановлюють.

Для того, аби встановити всі контакти наркоділків, оперативники карного розшуку кілька місяців поспіль слідкували за діями злочинців.

Як відомо, двоє 49-річних близнюків з Буковини влаштували організований канал збуту наркотиків. Продовали незаконний товар навіть на “Калинівському ринку”. Організатори злагоджено та чітко контролювали за збутом наркотиків та отримання за товар коштів.

Мало того, на кожній “точці” наркозбуту” були свої відповідальні люди, ще двоє осіб відповідали за райони.

Лише за добу співробітники “КОРДу” обшукали 15-х осіб, де було вилучено велику кількість наркотиків: майже 10 кілограмів амфетаміну, більше 120 кілограмів канабісу, понад 60

0 доз наркотичного засобу «Бупренорфін» і 25 доз психотропної речовини ЛСД.

Також поліцейські виявили під час обшуків нелегальну зброю та боєприпаси: 3 нарізних гвинтівки, 4 пістолети з набоями до них, саморобну мисливську рушницю, обріз мисливської рушниці, 3 гранати, 100 грамів вибухової речовини пластид та майже 100 набоїв різного калібру.

Наразі правоохоронці встановлюють інших осіб, які причетні до незаконної діяльності. Всім затриманим наркоторговцям та, зокрема, їхнім організаторам, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:  Залишити автомобіль в центрі Франківська тепер буде дорожче (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.