facebook

Фоменко: ФФУ прийняла вірне рішення про перенос матчів УПЛ

Наставник збірної України Михайло Фоменко прокоментував рішення виконкому ФФУ про зміну календаря проведення турів УПЛ.


249569
“Після того як клубам прем’єр-ліги було запропоновано розглянути можливий варіант перенесення 18-го туру на інший день, щоб раніше зібрати збірну, я припускав, що з їхнього боку можлива відмова, і нітрохи цьому не здивувався. Але чому вони так вирішили, це вже питання до клубів.

Тому було прийнято рішення звернутися до виконкому з проханням скорегувати календар. Довелося використовувати всі можливості для того, щоб національна команда могла зібратися раніше для більш якісної підготовки не тільки, до речі, до гри з Іспанією, але й потім до матчу проти Люксембурга. Виконком прийняв важливе і правильне рішення, хоча нічого дивного в цьому немає.

Таким чином, ми отримаємо можливість розпочати підготовку до гри іспанцями вже з 21 березня. На мій погляд, це правильне рішення, оскільки на футболістів клубів, які беруть участь в єврокубках дійсно випадає велике навантаження.

До слова, можу сказати, що матчі наших команда в Лізі чемпіонів і в Лізі Європи мені сподобалися. Якщо завдання виконуються, значить, це добре. На мій погляд, українці у складі “Динамо”, “Шахтаря” та “Дніпра” виглядали в цих іграх добре і вже підходять до оптимальної форми”, – сказав Фоменко.

Читайте також:  Сім’я священника московського патріархату зустрічала окупантів з хлібом та сіллю

Шукайте деталі в групі Facebook