facebook

Серйозна ДТП: 16-літня дівчина загинула, 20-річна – в комі

Смертельну ДТП із трьома дівчатами у салоні скоїв «в устілку» п’яний водій на Володимиреччині. У Володимирецькому районі Рівненської області – ДТП із летальним наслідком. Загинула 16-літня дівчина, 20-річна – опинилася в реанімації із мозковою комою. За її життя борються лікарі.



Сталася аварія із трагічним результатом напередодні, 28 жовтня, близько 21:00, інформує Відділ комунікації поліції Рівненської області. Правоохоронці попередньо встановили, що у селі Іванчі 31-річний водій, місцевий житель, керуючи автомобілем Opel Vectra, не впорався із керуванням, врізався в електроопору та паркан приватного господарства. У салоні транспортного засобу перебували троє пасажирок.

Внаслідок удару об стовп від отриманих травм на місці загинула 16-річна жителька Володимиреччини. 20-річну мешканку села Іванчі з мозковою комою, переломами основи черепа та плечової кістки госпіталізували у реанімаційне відділення. Лікарі докладають усі можливі зусилля, аби зберегти потерпілій життя. Її 25-річну односельчанку, яка відбулася порівняно легко, надавши меддопомогу, відпустили додому. Винуватець автокатастрофи, результати медичного освідування якого показали 1,28 проміле, не постраждав.

Його поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення ПДР, що спричинило смерть потерпілого).

Читайте також:  Подробиці смертельної ДТП на Прикарпатті: 15 потерпілих, 1 особа загинула (додано відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.