facebook

У Чернівцях працівник поліції по звірячому побив чоловіка (ВІДЕО 18+)

Жахливий інцидент стався ще 25 жовтня у центрі Чернівців. За словами дружини побитого поліцейським чоловіка, правоохоронцю не сподобалося як запаркувався чернівчанин, і почав по звірячому бити його.

Відео, яке було вилучене з камер спостереження, де видно жорстокепобиття чоловіка, оприлюднила сьогодні дружина потерпілого на сесії міськради.

Олена Савосяк розповідає, патрульні з нехтуванням віднеслися на її заяву щодо побиття. Також чернівчанка зазначила, що на відео був зафіксований працівник поліції Владислав Дикий, який у місті має репутацію агресивного правоохоронця, що вже не вперше потрапляє у конфлікти, – повідомляє «Чернівецький промінь».

Також відомо, що раніше тепер вже працівник підрозділу Нацполіції у Чернівцях, працював у патрульній поліції.

Наступного дня після побиття, жінка помітила авто кривдника і викликала патрульних, однак “копи” поліцейського не затримали. Наразі постраждалий з численними травмами перебуває у нейрохірургічному відділенні Лікарні швидкої медичної допомоги у Чернівцях.

Депутати підготували протокольне рішення зі зверненням до Міністра МВС, Генпрокурора та прокурора області щодо справи побиття чернівчанина поліцейським.

Увага! Відео містить сцени насилля (18+).

Читайте також:  22-річного франківчанина та 28-річного львів’янина затримали за сутенерство, — ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.