facebook

Співачка з Прикарпаття активно готується до весілля з американцем

Співачка Міка Ньютон, родом із Прикарпаття, яка восени минулого року зізналася, що виходить заміж за американця Кріса Сааведра, активно готується до весілля.

Майбутнім чоловіком 32-річної прикарпатки стане американець Кріс Сааведра – власник акторського агентства, в якому працює Міка, інформує WestNews з посилання на ТСН. Днями Ньютон поділилась у своєму Instagram ніжною світлиною, на якій позує з коханим, а також поділилася враженнями від підготовки до важливої події у своєму житті:




«Підготовка до весілля справді перевіряє, наскільки сильні ваші стосунки! Мені пощастило сказати, що наші стали ще сильнішими».

Нагадаємо, Міка Ньютон вийшла на сцену Євробачення з ніжною піснею Angel. Сама участь Міки в конкурсі наробила багато шуму. Співачка пройшла Нацвідбір завдяки заповзятливому продюсеру, який знайшов прогалину в правилах голосування. Після участі у “Євробаченні-2011” та переїзду до Америки, артистка Міка Ньютон, повністю змінила своє життя та ставлення до шоу-бізнесу. Згодом зіркова уродженка Бурштина знялася в фільмі “Американська мрія”. Це 8 успішних історій українців, які не так давно покинули рідний край, але досягли успіху за океаном. Також 4 квітня 2017 року у Франківську презентували фільм про успішних українців в США, де одну з ролей виконувала співачка. Згодом дівчина показала фото свого нареченого Кріса Сааведра. А згодом повідомила дату весілля. У липні Міка відсвяткувала на Батьківщині дівич-вечір, який для неї влаштували близькі подруги, дочки депутата Андрія Деркача – Ксенія Деркач і Тетяна Литвинова. Судячи з опублікованих фотографій в Instagram, свято було влаштоване в дівочих рожевих і фіолетових відтінках.

Читайте також:  17-річна дівчина з Тернопільщини стала жертвою «Мерседеса» на польських номерах

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.