facebook

Шлунок залитий кров’ю: У Тернополі розгорівся скандал через помилку лікаря

У Тернополі вибухнув скандал через лікаря, що відправила пацієнта із внутрішньою кровотечею відпочивати додому.

Моторошною історією, яка сталася з її батьком, поділилася у Facebook Аліна Пилипів. Чоловік звернувся до гастроентеролога міської лікарні №2 зі скаргами на погане самопочуття і чорний пронос.

За словами жінки, лікар підозрювала кровотечу, адже призначила йому кровоспинні препарати, але, незважаючи на це, відправила додому на вихідні. “Хірургів або ендоскопістів вона не кликала, сказавши, що в таку пору вже нікого немає. Каже, ви йдіть додому, лежіть, на роботу не ходіть. Пийте багато води і коліть уколи! А в понеділок вранці прийдете і будемо обстежуватися”, —



розповіла Пилипів.

На щастя, вона вчасно відчула, що з батьком щось не так, і зв’язалася зі знайомим лікарем, яка наполягла на терміновій ендоскопії. Саме завдяки цьому чоловіка вдалося врятувати.

“Ми ввечері зробили ендоскопію, а там шлунок весь залитий кров’ю! Виразка! Батькові в лікарні вночі з літровими крапельницями стало погано. Його в суботу перевели в реанімацію у важкому стані. Ви собі уявляєте, щоб б було, якби він послухав цього “лікаря” і залишився вдома? Він і до понеділка б не дожив!” — із жахом поділилася жінка.

Користувачів вразила недбалість горе-лікаря. “Тримайтеся, все буде добре!”, “У мене через лікарську помилку помер тато. Лікували два тижні і відпустили додому”, — поділилися вони у коментарях своїми переживаннями.

Читайте також:  Французькі депутати закликають зняти санкції з Росії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.