facebook

В Італії знову зросла кількість жертв негоди

Погодні умови в Італії знову погіршились. Негода на півночі країни забрала життя принаймні чотирьох людей, передає УНН з посиланням на La Repubblica.

Так, найгірше цього тижня прийшлось регіону Венето і центральним районам Тірренського регіону. Внаслідок негоди у північній області Валле-д’Аоста в четвер вранці загинули двоє людей, коли через сильний вітер на їхні авто впало дерево.

Крім того, у четвер у лікарні міста Болзано помер чоловік. На його автомобіль у понеділок також впало зламане дерево. Іншою жертвою негоди став загинув 81-річний чоловік, який не втримався і впав з даху свого будинку. Інцидент стався у муніципалітеті Бадія.

Так, пише видання, що раніше через негоду в країні померло принаймні 13 людей, до того повідомлялося про 9 загиблих.

Раніше у Італії через негоду оголосили червоний рівень небезпеки.

Як інформував УНН, в італійській Венеції внаслідок повені затоплено 75% історичного центру міста. Рівень води сягнув позначки у 156 сантиметрів над рівнем моря. Це рекордні показники для Венеції, яка стоїть на воді і часто зазнає підтоплень через погоду.

Читайте також:  “Попались голубчики”: Яценюк і Гройсман погуляли нічним Києвом і сфотографувалися з… Тільки не впадіть від побаченого

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.