facebook

У Росії неонацисти жорстоко знущались із безхатченків

У РФ користувачі мережі виявили у соцмережах відео, на якому невідомий з особливою жорстокістю вбивав безхатченків.

Про це пише УНІАН з посиланням на “Літери”.

Повідомляється, що відеоролик з’явився в Telegram-каналі “2ch/Двач” ще 30 жовтня.

Загалом відео триває 2 хвилини 39 секунд, а сцени із вбивствами супроводжуються агресивною музикою та текстовими коментарями расистського змісту.

У коментарях до відео вбивці називають себе “санітарами”.

На опублікованих кадрах можна побачити, як чоловік серед білого дня нападає на безхатченків, які не проявляють агресію.

Згідно з інформацією, спочатку користувачі знайшли посилання на файлообмінники, де і зберігалось жорстоке відео, однак матеріал почав зникати із відкритого доступу. Тоді користувачі 2ch почали перезаливати його в мережу.

Також вони розпочали власне розслідування нападів. Як з’ясувалося, перше вбивство було скоєно біля одного з храмів у Алтуфьеві, будівництво якого було завершено в 2016 році. Це виключило можливість того, що відеозаписи належать банді “Чистильників” – неонацистського угрупування, членів якого у 2015 році засудили за 15 вбивств у Москві та Московській області.

Тому, користувачі продовжили розслідування. Їм вдалося відновити групу під назвою “Белый Расист [О. Б. О.]”, де О. Б. О. – “Общество Белый Охотник”. Учасники спільноти носять неонацистську символіку, а їхні сторінки у соцмережах мають расистський характер.



Також було знайдено ще низку груп, в яких неонацисти проводили свої жорстокі “конкурси”. Виявити вдалося, серед іншого, і звіт українського осередку “білих мисливців”, відповідно до якого, неонацисти напали на безхатченків, називаючи їх “педофілами-сепаратистами”.

Окрім цього, спільнота 2ch встановила вбивцю з першого відео у мережі “Вконтакті”. Ним виявився житель Санкт-Петербурга Віталій Ткаченко 1997 народження. Як з’ясувалося, він раніше був причетний як до неонацистської, так і антифашистської субкультур.

Читайте також:  Чоловік після розмови з колишньою дружиною викинувся з 15 поверху (фото)

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.