facebook

Ювентус обіграв Реал в півфіналі Ліги чемпіонів

Матч Ювентус – Реал завершився несподіваною перемогою туринців вдома.

1619406




Подробиці і онлайн матчу: Ювентус – Реал Мадрид Трансляція матчу Ліги чемпіонів

Незважаючи на статус аутсайдера протистояння, Ювентус почав матч дуже активно, чотири рази пробивши по воротах Касільяса в перші десять хвилин і один з цих ударів досяг мети.

На дев’ятій хвилині Маркізіо відмінним проникаючим пасом знайшов у штрафному Тевеса, чий удар Касільяс парирував прямо на ногу Мората, якому залишилося влучити в порожні ворота з двох метрів.

Після забитого гола Ювентус віддав ініціативу супернику, а сам перейшов у гру на контратаках. У ці хвилини випади господарів виглядали небезпечніше, ніж позиційні атаки Реала, але саме мадридці забили. Хамес Родрігес віддав в район воротарського майданчика, а там самотній Роналду головою відправив м’яч у сітку з одного метра.

Після цього гра заспокоїлася, але Реал до перерви мав ще один небезпечний момент, але Хамес Родрігес замнул простріл Іско ударом у поперечину.

Другий тайм, як і першу половину, знову активніше почав Ювентус і знову господарям вдався швидкий гол. Марсело потужно пробив по воротах, але влучив у Крооса, від якого м’яч відскочив до Тевеса, а той протягнув його через усе поле, увірвався в штрафну, де його і збив Карвахаль. Пенальті, яке сам Тевес і реалізував.

На відміну від першого тайму після пропущеного другого м’яча Реал не зумів налагодити гру в атаці, регулярно втрачаючи м’яч на підступах до штрафного, але і в захисті команда Анчелотті почала грати більш впевнено.

Моменти були в обох команд, але Роналду не зумів дотягнутися до гострого прострілу Чічаріто, а Льоренте не зумів реалізувати вихід один на один.

Читайте також:  Офіційно: Кріштіану Роналду залишив "Ювентус" і перейшов в новий клуб

В цілому, варто визнати, що Ювентус грав набагато гостріше і ефективніше, тому заслужено обіграв Реал, але це тільки перша частина протистояння – чекає матч-відповідь у Мадриді через тиждень.

Ювентус – Реал 2:1

Голи: Мората, 9, Тевес, 58 (пен) – Роналду, 27
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook