facebook

Володимир Кличко повернеться в бокс, щоб побити історичний рекорд

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-5, 53 КО) збирається відновити професійну кар’єру. Клтчко повернеться для відновлення світового рекорду. Зараз 42-річний спортсмен займається благодійністю і читає лекції студентам в швейцарському університеті Санкт-Галлена, а недавно йому надійшла пропозиція з Гарварда.



“Для повернення в бокс повинні бути вагомі підстави. Щось екстраординарне… Навіть неймовірне… Я все ще у відмінній формі, але не знаю, наскільки довго зможу підтримувати себе в таких же кондиціях. Але якщо мені виконається 45-46 років, а форма нікуди не дінеться, то я обов’язково подумаю над тим, щоб оновити рекорд – стати найстаршим чемпіоном світу в хевівейті. Я маю на увазі, що для мене залишилася тільки одна мотивація – побити рекорд Формана. Прийде час, і я гарненько задумаюсь над цим”, – заявив Кличко.

Джордж Форман найстарший чемпіон в суперважкій вазі. У віці 45 років він відібрав титули за версіями WBA і IBF у американця Майкла Мурера. Володимиру Кличку зараз 42 роки, а значить його повернення на професійний ринг можна очікувати через чотири роки.

Читайте також:  Зірка світового боксу Василь Ломаченко відпочиває на Прикарпатті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.