facebook

Марцінків спробує себе в ролі патрульного поліції?

У фейсбук-спільноті “Франківські теревені” патрульний поліцейський пожалівся на малу зарплату та запросив мера Івано-Франківська долучитись до патрулювання. Марцінків погодився.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків розкритикував реформу патрульної поліції.



“На жаль, ми можемо констатувати, що реформа патрульної поліції провалилася. Неодноразово ми чули, як патрульні звертаються до нас про збільшення заробітної плати, тому що всі ті ідеї “рожеві”, які були на початку – вони, фактично, якщо не завершилися, то сьогодні нівільована реформа”, – пояснює Марцінків.

Від додав, на сьогодні в Івано-Франківську всього п’ять екіпажів, хоча на початку реформи їх було 18.

У свою чергу в обговоренні публікації “Галки” франківський поліціянт Назар Кішак зазначив, реформа можливо і провалилася, та патрульні не дивляться ні на що та працюють далі.

“Є проблеми, тому що заробітня платня складає 8000-9000 гривень, для людей які доїжджають з районних центрів, чи наприклад Коломия, Косів і т.д. То їм лишається тільки на харчування і все. Плюс забезпечення вже стало краще, тому що видали форму, взуття, курточку, і вже – є в чому заступати на зміни. З пальним проблем не має, проблема в людях які не розуміють що при першій проблемі вони і викликають патруль”, – каже Кішак.

Крім того, поліціянт запропонував Руслану Марцінківу долучитися до патрулювання.

“Чисто для себе побачите роботу так сказати з тилу! Можливо започаткуєте проект + 1000 грн до зарплати від міста”, – каже Кішак.

Міський голова дав позитивну відповідь: “Домовились”.

Нагадаємо, раніше мер Івано-Франківська пообіцяв у соцмережі призначити на посаду головного архітектора громадського активіста. Наразі обіцянка залишилась невиконаною.

Читайте також:  Руслан Марцінків показав програму заходів святкування Дня міста

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.