facebook

На Черкащині чоловік жорстоко вбив однорічну дитину: Голосно плакав

У місті Христинівка чоловік умисно убив однорічну дитину своєї співмешканки за голосний плач. Жінки на той момент не було вдома. Зловмисник вдарив дитину головою об верхню частину вмивальника. Ця травма виявилася смертельною.

4 листопада Христинівський відділ Уманської місцевої прокуратури повідомив місцевому жителю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України за фактом умисного вбивства малолітньої дитини.

Як повідомили в Уманській місцевій прокуратурі, чоловік перебував наодинці з дитиною у будинку своєї співмешканки, де він фактично і жив. У певний момент його розсердив безперервний плач та крик дитини. У приступі гніву чоловік почав трясти та бити дитину біля вмивальника. Зловмисник робив це умисно та цілеспрямовано, усвідомлюючи протиправність своїх дій.




«Після чого умисно вдарив дитину лобом об верхню частину умивальника, внаслідок чого остання отримала тілесні ушкодження, від яких настала смерть»,
― зазначили в Уманській місцевій прокуратурі.

5 листопада до Христинівського районного суду було скеровано клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі клопотання перебуває на розгляді у Христинівському районному суді.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Читайте також:  “Без матері залишилося троє дітей”: від коронавірусу згоріла вчителька з Черкащини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.