facebook

У Львові вчителька початкових класів зацькувала учня, бо він “ригає”

Вчителька висміює дитину при однолітках.

У Львівському ліцеї №2 вчителька початкових класів зацькувала учня 4-Б класу.

Про це у соціальних мережах написав батько хлопчика Олександр Тарасюк.

Чоловік розповідає, що все почалося, коли його син минулого року разом із однокласниками вирушив на екскурсію. Тоді хлопчику в автобусі стало погано.




“Цей прикрий інцидент стався ще минулого навчального року, коли клас вперше за три навчальні роки поїхав на екскурсію. Впродовж поїздки я телефонував вчительці, щоб поцікавитися, як проходить поїздка, чи все добре. Вчителька відповідала, що все добре. Після поїздки все було ніби-то в порядку. Ніхто не повідомляв нас (батьків), що в дорозі дитину знудило. Орієнтовно через пів року була організована ще одна екскурсія. Дитина була в захваті та з нетерпінням чекала поїздки. Але вчителька, Коберська В. О., не повідомляючи батьків, під час одного з уроків підняла мого сина та при всьому класі сказала, що оскільки він “обригав весь автобус в попередній поїздці”, вона “категорично відмовляється брати його в поїздку”. Крім того вчителька якимось чином поставила діагноз дитині – “непереносимість”, на чому неодноразово наголошувала при інших дітях, а вони, в свою чергу, повторювали слова вчительки. Після цього інші учні класу відмовлялися ставати в пару з сином та гратися з ним і говорили: “я не хочу з тобою спілкуватися, бо ти ригаєш”
, – зазначив батько учня.

Аналогічне цькування розпочалося і цього року, коли вчителька оголосила, що клас їде на екскурсію. Вона теж заявила, що син Олександра Тарасюка нікуди не поїде, бо він “ригає”.

Батько хлопчика ходив у школу та намагався з’ясувати усе із вчителькою, проте це не дало результату, вчителька навпаки, почала чіплятися до дитини ще і через те, що його батьки прийшли в школу.

“Такі поведінка і ставлення педагогічного працівника до мого сина неприпустимі як з точки зору моралі, так і згідно норм закону. Я вважаю, що слово “ригати” та інші подібні до нього висловлювання Коберської В. О. неприпустимі для вживання до дитини, в лексиконі педагога. З такою заявою ми звернулись до районного відділу освіти, після чого на нас почала тиснути школа, щоб ми її забрали. Та батьківський комітет готує заяву в поліцію на мене, якщо я не заберу заяву. Долучаю декілька розмов з Коберською В.О”, – заявив Олександр Тарасюк.

Читайте також:  Кретини при владі? У Раді обурилися через виступ людини Авакова на росТБ (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.