facebook

“Станеться війна, нещастя наваляться звідусіль, люди збідніють”: пророцтва Ванги для України починають збуватися, що буде далі?

Болгарська провидиця Ванга була незрячою, але не дивлячись на свою сліпоту вона бачила майбутнє всього світу. Незважаючи на те, що жила провидця багато років тому, бачила вона через століття і часто пророкувала ті події, які відбуваються зараз з нами. Сьогодні ми живемо в час стрімких змін, коли неможливо передбачити майбутні зміни, але їй це дійсно вдалося.

У світлі останніх подій, що відбуваються в Україні, все більше людей цікавляться подальшою долею країни. Людям хочеться знати, коли ж, нарешті, закінчиться тривалий військовий конфлікт, налагодиться економічна ситуація, а політики перестануть брехати і почнуть працювати на благо людей, а не для власної наживи.

З’явилося безліч пророчих слів, які приписують цій ясновидиці, але вона ніколи не називала конкретних дат. Лише натякала на певний період.

До того ж, передбачення Ванги на 2019 можуть піддаватися сумнівам, так як її ім’ям занадто часто користувалися різні шахраї і пропагандисти.

Як би там не було, є пророцтво, яке можна віднести саме до того періоду часу, в якому ми живемо.

Головним її пророцтвом було те, що Земля втомилася від руйнівної діяльності людей і буде позбавлятися від них. Буде збільшуватися кількість погодних аномалій, катаклізмів, природних лих.

Також вона напророкувала, що дії величезної країни повалять весь світ в сум’яття.

Люди будуть вбивати один одного через віру, вважаючи таку жорстокість виправданою.




“Трапиться війна і багато людей постраждають. Нещастя наваляться звідусіль. Багато народів торкнеться конфлікт. Люди зубожіють, будуть ходити без одягу не знайдуть для себе ні палива, ні світла”,
– говорила Ванга.

Однак ясновидиця передбачила і закінчення кризи: “Злодіяння закінчаться, прийде мир і благополуччя, коли до влади стануть чесні правителі”. Експерти впевнені, що ці слова адресовані саме до 2019 року, який і стане переломним в історії України.

Також Ванга говорила про швидкий розпад однієї з Східно-європейських країн, але конкретна держава не назвала. Відомо тільки те, що ця держава поблизу Чорного моря і з’єднана з декількох різних частин.

Читайте також:  У Франківську через китайський подовжувач загорілася багатоповерхівка (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.