facebook

“Поcтрaждала не одна дитина”: cкaндал навколо вчительки у Львові отримав неочікуване продовження (відео)

Батьки 9-річного Діми, якого зацькували у школі у Львові через те, що одного разу його знyдило під час шкільної екскурсії, заявили, що мають намір домагатися звільнення класного керівника і заберуть дитину з цього навчального закладу, пише “Обозреватель”

Батько хлопчика розповів, що школяра постійно принижують. “Вона (вчителька – Ред.) на уроці запитала дітей, хто хоче поїхати в поїздку, діти всі підняли руку, мій теж підняв руку, вона каже: Діма, встань, ти з нами не поїдеш, бо ти блюєш”, — сказав Олександр Тарасюк ТСН.

“Ніхто не буде вашу бл*вoтuну збиpати”, — нібито при всіх заявила вчителька молодших класів 9-річному Дімі.

На захист вчительки стали майже всі батьки – вони вважають, що тато змонтував відеодокази, а дитину відправив у поїздку безвідповідально. “Нам не повідомили, що дитина не переносить дороги. Дитині всю дорогу було погано. Я, як мама, надавала дитині допомогу, я п’ять годин відстояла в автобусі і надавала йому допомогу, збирала його випoрожнення”, — пояснила голова батьківського комітету Ольга Ждан.

Сама вчителька відмовляється коментувати ситуацію.

“Я буду говорити, але коли буде закінчено вивчення цього питання. Дякую, без коментарів”, — заявила Вікторія Коберська.

Директор школи Лідія Савчук зізналася, що вражена. “Мені прикро це чути. Прикро, що стався такий конфлікт у нашому навчальному закладі. Батько своє, вчителька своє — один одного не хочуть почути”, — сказала вона.

Чи була поведінка вчителя непедагогічною, тепер розбирається освітня комісія.

А ось представники батьківської ради Львівщини вже переконані, що це було цькування і приниження. “Відбулася класична схема булінгу і знущання над дитиною. Ми думаємо, що поcтрaждала не одна дитина, там поcтрaждав весь клас, пcихoлогiчні тpaвми отримав”, — підкреслила голова ГО “Батьківська рада Львівщини” Олена Пономарьова.

Читайте також:  В Україні зростуть зарплати: коли і скільки зароблятимемо

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.