facebook

“Голова дитини була замотана харчовою плівкою, а на тілі 30 ножових порізів”: Чоловік по-звірячому вбив матір із сином

У Москві по-звірячому зарізали матір і її 13-річного сина.



За даними офіційного представника Слідчого комітету Росії Юлії Іванової, тіла жінки і підлітка з ознаками насильницької смерті знайдено увечері 7 листопада в квартирі житлового будинку, розташованого на вулиці Софії Ковалевської.

“На місці злочину було виявлено тіло дитини 2006 року народження з головою, обмотаною харчовою плівкою і скотчем і тіло матері загиблого 1982 року народження. У обох тіл зафіксовані множинні ножові поранення – більше 10-ти у кожного. Їх знайшла бабуся загиблого”, – повідомив джерело в правоохоронних органах.

Головний підозрюваний – співмешканець жінки. Його розшукують співробітники правоохоронних органів.

“В даний час слідчі і криміналісти встановлюють картину події. Допитують сусідів, вивчають камери відеоспостереження”, – пояснила Іванова.

Як повідомляє телеграм-канал Mash, мама з сином жили у квартирі, де їх убили, шість років. Спочатку втрьох: чоловік Катерини Смирнової, тато 12-річного Сашка, був військовим. Півроку тому він помер. Останнім часом за жінкою почав доглядати інший чоловік, частенько його бачили сусіди.

“Підозрюваний затриманий, він перевіряється на причетність до злочину”, — розповів інсайдер.

Ним виявився 38-річний житель Володимирській області — співмешканець вбитої.

На трупі дитини працівники поліції виявили понад 30 ножових поранень. За непідтвердженою інформацією, злочинець намагався розчленувати тіло, але не закінчив розпочате. Знаряддям вбивства стали кухонні ножі.

Сусіди також вважають, що винуватцем події став співмешканець жертви. Вони описали його як охайно вдягненого “пристойного молодика”. Відомо, що чоловік потрапив у об’єктиви кількох камер відеоспостереження.

Читайте також:  Нові правила для українських водіїв вже вступили в дію: що змінилося

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.