facebook

“С*ерва та лідер корупції”: У Мережу злили аудіозапис, на якому Садовий різко висловлюється на адресу Гандзюк

“Гандзюк – це стерва”, – Садовий.

Журналісти отримали ексклюзивне аудіо розмови лідера партії “Самопоміч” і мера Львова Андрія Садового з погрозами на адресу активістки, радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк.

Відповідні матеріали оприлюднені на сайті “Інформатор” Відзначається, що запис було направлено ​​в Генеральну прокуратуру України, де підтвердили його автентичність.

Так, Генпрокуратура встановила, що голос на аудіофайлі дійсно належить Андрію Садовому, а його слова можна розцінити як образи та погрози.

На аудіо не чути, з ким розмовляє мер Львова. До свого співрозмовника чиновник каже: “З приводу цієї Гандзюк із Херсона. Щоб ти розумів — це стерва, яка є лідером корупції в міській раді. Вона у мера “права рука”. Це її ідея, щоб всі депутати очолювали комунальні підприємства — вісімнадцять депутатів очолюють комунальні підприємства. Вона лідер “відкатів” по місту. Все йде через неї”.

“Я був у Херсоні, говорив із громадськістю, з підприємцями. Вони просто в шоці! Вони в шоці, як із неї зараз ліплять героя — з людини, яка повинна бути в ув’язненні”, — обурюється Садовий.

Після репліки співрозмовника, голосу якого немає на запису, він продовжує: “Ні, ну я ж поїхав до Херсона і почув, розумієш. У мене пропозиція. Я тобі дам контактну особу, щоб вони дали тобі більше інформації і поступово почати давати це в ЗМІ. Ну як так — вісімнадцять депутатів є керівниками комунальних підприємств? Зараз ця хвиля спаде, і потім можна буде давати правдиву інформацію”.

У ГПУ також повідомили, що вирішується питання про реєстрацію зазначених відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до кримінального процесуального законодавства.

“Звернення, а також флеш-накопичувач з аудіофайлами буде додано до зареєстрованого кримінального провадження, отриманій інформації буде надано належну правову оцінку”, — сказано у відповіді.

На своїй сторінці у Facebook Садовий відреагував на матеріали журналістського розслідування та підтвердив, що така розмова дійсно відбулася. “Моя реакція була емоційною і неадекватною”, — написав він.

Читайте також:  Вбивство Гандзюк: активісти пікетують адміністрацію президента (фото,відео)

Шукайте деталі в групі Facebook