facebook

Літак зі пасажирами розбився незабаром після зльоту: перші подробиці та кадри трагедії

В аеропорту розбився літак зі 118 пасажирами на борту.Літак Boeing 757, що прямував до канадського Торонто, був змушений здійснити аварійну посадку після того, як під час польоту у нього виникли проблеми з гідравлічною системою.

Посадка виявилася досить жорсткою, в результаті чого літак викотився за межі злітно-посадочної смуги і врізався в огорожу, отримавши серйозні пошкодження.

На кадрах з місця трагедії можна побачити, що літак серйозно постраждав і від нього йде густий дим. Також повідомляється, що один з двигунів лайнера практично повністю відірвався.
Незважаючи на серйозні пошкодження борту і жорстку посадку, інцидент обійшовся без жертв. Проте щонайменше шість пасажирів постраждали. Всього на борту знаходилося 118 пасажирів, включаючи двох маленьких дітей, і вісім членів екіпажу.

Інцидент стався в аеропорту столиці південноамериканської країни Гайани Джорджтауна з літаком авіакомпанії Fly Jamaica. Проблеми виникли незабаром після зльоту і капітан прийняв рішення повернутися до аеропорту.



 

 

Читайте також:  Мати знала про страшну наругу! Поліцейський чотири роки знімав дорослі фільми з зовсім маленькою дівчинкою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.