facebook

Кінець любові: калушанин розійшовся зі своєю дівчиною на проекті “Зважені та щасливі”

Калушанин Олександр Валігурський і його мама пройшли відбір і стали героями восьмого сезону телешоу “Зважені і щасливі”.



Наталя Мотика і Саша Валігурський зустріли один одного на проекті «Зважені та щасливі» – 8. Відразу ж у них зав’язалися теплі стосунки, які переросли в любов. Однак щотижневі випробування кожен раз змушували пару випробовувати один одного. У конкурсі на висоті 15 метрів Саша вперше зрадив Наталію, адже вирішив боротися за свою перемогу, інформує WestNews з посиланням на СТБ.

Цей вчинок залишився обумовленим, і пара продовжувала замовчувати непорозуміння. Але 11 тиждень став занадто відвертим у таборі. Детектор брехні не дав можливості збрехати. Виявилося, що для Саші проект важливіший, аніж відносини з Наталією. А ось сама Наталя не бачить майбутнього з хлопцем поза проектом.Саме тому дівчина вирішила дізнатися, що між ними відбувається. Розмова вийшла дуже складною для хлопця, і він вибрав позицію захисту. На кожне питання Саша віджартовувався і зводив тему на взаємини Наталії з Богданом Буряком. На детекторі брехні дівчина зізналася, що її відносини з Богданом не просто дружні. Тому Саша нарешті запропонував парі розійтися. Така пропозиція стало фатальною. Наталя пішла від Саші, а він не намагався її зупинити.

В’ячеслав Узелков вирішив допомогти хлопцеві стати рішучим. У цьому йому повинен був допомогти бокс, а суперником Саші став сам тренер.В кінці тренування хлопець зміг проявити себе як гідний суперник. Нарешті він показав свою силу і мужність. У бою з тренером хлопець відчув, що може відстоювати свою позицію і бути рішучим. Чи допоможе це Саші повернути Наталю і стати справжньою опорою для дівчини – дивіться в наступних випусках проекту «Зважені та щасливі» -8.

Читайте також:  Медики встановили причину масового отруєння на Прикарпатті. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.