facebook

Лободу розхвалили за нову пісню і розкритикували за огидне фото (відео)

Ще 9 листопада Лобода представила новий трек «INSTADRAMA». Частину композиції вона оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. А 11 листопада повна версія пісні з’явилася на її каналі у YouTube.

У новому хіті Світлана заспівала про розлуку з коханим і спогади про щасливі миті, які залишилися лише в Instagram: «Останемся друзьями На память в Инстаграме. И снова день за днем Я наш фотоальбом листаю».

У соцмережах Світлана зізналася, що любить цю пісню всім серцем, і надіється, що публіка також перейметься її атмосферою. Пісня «INSTADRAMA» була доступна на сервісах Deezer, Google Play, Apple Music, а також на інших заборонених в Україні майданчиках. Тепер ж її можна безкоштовно прослухати у YouTube.



Картинкою для презентації пісні у Instagram Лобода вибрала фото власної руки під крапельницею, зроблене в лікарні, де і дописувала пісню. Цікаво, що довгий час публіка вважала, що Лобода переживає розрив з коханим, адже співачка частенько постила у Instagram сумні фото з неоднозначними підписами. І лише тепер фанати зрозуміли, що дивні пости співачки всього-на-всього фрази з нової композиції.

А от що хотіла співачка сказати новою світлино, яку опублікувала у Instagram – незрозуміло. Так, 11 листопада, після шоу в Дюссельдорфі співачка опублікувала нове фото в Instagram, підписавши його словом «Спасибі!». На знімку Лобода оголеною позує перед дзеркалом, закинувши ноги на стіл.

Але фото, яким Лобода хотіла підкорити шанувальників, принесло протилежний ефект. Багато хто звернув увагу не на саму відверту світлину, а на ноги співачки. Артистку звинувачують у відсутності манер, а деякі радять звернутися їй до лікаря.

Читайте також:  Христина Соловій зібрала аншлаг у Франківському драмтеатрі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.