facebook

Численні гематоми і сліди від насильства: батьки “тримали в заручниках” і знущалися над маленькими дітьми

У Запорізькій області зафіксували черговий випадок дитячого насильства. Мешканка Мелітополя поділилася історією, як в одній сім’ї діти стали заручниками власних батьків.



Як повідомляють місцеві ЗМІ, сталася трагедія в минулому році. Жінка приїхала в село, де і зіткнулася з жорстокістю виховання. В одному з дворів помітили маленьку дитину, з квартири доносилися крики ще одного малюка. Коли жінка розгледіла дітей, було видно побої на обличчі й тілі. У дівчинки 6-ти років на спині була величезна гематома і інші сліди насильства.

За словами дитини, батько неодноразово піднімав на неї руку, душив і бив ногами. Тоді жінка Олександра, яка стала свідком цього кошмару, вирішила рятувати діток.

Звернувшись в соцслужби і правоохоронні органи, виявилося, що сім’я перебуває на обліку. Батька відразу ж забрали поліцейські, а діток доставили в лікарню.

Мати в цей момент лежала в стані алкогольного сп’яніння. Як з’ясувалося пізніше, малюків в сім’ю не повернули, визначили в притулок. Батьків позбавили батьківських прав. За рішенням суду, їм визначили умовне покарання.

Читайте також:  Відсторонення від занять не щепленої за віком дитини - законне

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.