facebook

Леся Нікітюк налякала Яму «лящем» і заїлася з Кухар (відео)

Безумовно, найяскравіша зірка танцювального шоу «Танці з зірками» – українська телеведуча Леся Нікітюк. Під час дванадцятого випуску програми дівчина знову «скаламутила воду», цього разу обравши собі за ворога Катерину Кухар.

Пара Лесі Нікітюк та Максима Єжова виконували на паркеті лінді-хоп. Спочатку Леся запропонувала купити Кухар свіженьку воблу, таку ж як пісні Monatikа, а потім пообіцяла Владу Ямі – ляща, та ще за знижкою.

Танець і артистичні здібності Лесі та Макса оцінив Monatik. А от Кухар негативно відгукнулася про роботу пари. «Не кожна актриса драмтеатру виступила б так добре, як це зробили сьогодні ви», – прокоментувала Катерина.

Та згодом на питання Лесі про сам танець сказала: «Чого майже не було, я оцінити не можу…». А коли Нікітюк вирішила відповісти на це, Кухар зазначила: «Лесю, я вважаю, вам не варто сперечатися із суддями, зі мною».

Сам танець був хороший, але через словесну перепалку, ймовірно, окремі судді знизили оцінку парі. Макс та Леся отримали 24 бали з 30-ти можливих, – 10 поставив Monatik та по 7 пара здобула від Влада та Каті.

Фанати Лесі побоюються, що її зухвала поведінка та безмежна жага справедливості можуть зіграти в злий жарт, а Кухар та Яма об’єднаються проти Нікітюк і занижуватимуть їй оцінки, доки вона не покине проект.

Читайте також:  Завелися: Леся Нікітюк та Сергій Притула зацілували один одного

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.