facebook

Біля дитячого садка знайшли тіло чоловіка: перші подробиці події

Вранці в понеділок, 12 листопада, на вулиці Межова, 20, на Виноградарі знайшли труп невідомого чоловіка. Він замерз в тимчасовій нічліжці в підсобному приміщенні дитячого садка.

Тіло близько 5:50 ранку виявив двірник, який викликав поліцію. Попередньо, чоловікові було близько 60 років, слідів насильства на тілі не виявили. Причиною смерті вважається переохолодження.



Поліцейські не змогли встановити особу чоловіка, швидше за все, це був бездомний. Двірник розповів, що в підсобці дитсадка чоловік ночував два місяці. За останній тиждень він влаштував в підсобці пожежу.

Варто нагадати, що напередодні в Києві під Шулявським мостом помер чоловік. Він помер природною смертю, ознак насильства на тілі не виявлено. Загиблий 1958 року народження, киянин, приїхав до столиці відпочити.

Крім того, 7 листопада в Києві на парковці на вулиці Бульварно-Кудрявська, 33, раптово помер чоловік. Він стояв біля свого автомобіля, раптово впав і помер. Медики не встигли допомогти, у чоловіка стався серцевий напад.

Читайте також:  Стали відомі перші результати детектора! Поліграфолог шокував Арахамію, паніка. Зеленський вирішить їхню долю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.