facebook

Прикарпатців просять допомогти 17-річній дівчині, яка постраждала в ДТП

Раніше повідомляли про ДТП, в якій водій легковика вчинив наїзд на двох 17-річних дівчат та втік з місця злочину. Невдовзі його розшукали поліцейські.

Внаслідок аварії дівчата отримали важкі травми, одна з потерпілих перебуває у важкому стані та потребує фінансової підтримки.



З проханням про допомогу до небайдужих людей у соцмережі звернувся Михайло Королик, заступник керівника виконавчого апарату Тисменицької районної ради.

“Увага!!! Потрібна допомога. Трагедія, яка сколихнула весь Тисменицький район. У рідному селі мого батька водій збив двох 17- ти річних дівчат. Прошу максимально поширити інформацію задля того, щоб допомогти врятувати життя 17 – річній дівчині, а також заставити задуматися водіїв, щоб вони були уважніші на дорозі, бо вони несуть відповідальність не тільки за своє життя. Потрібна молитва, кошти і поширення інформації. Дуже сильно постраждала Христина Кушецька”, – пише чоловік.

Картка аваль 4188 3701 3252 1892 мати Кушецька Наталія Євстахівна.

Або: ТСО ПриватБанку – Поповнити карту іншого банку – вибираємо Аваль – поповнити карту за номером

Приват24 – Усі послуги – На карту Visa/ MasterCard будь-якого банку світу – прописуємо номер карти та прізвище та ім’я латинею, суму.

Читайте також:  Допомога потрібна 7-річному прикарпатцю, який не може стати на ноги

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.