facebook

Нічого святого! На Івано-Франківщині чоловік здійснив серію крадіжок з церков та сільрад. ВІДЕО

Днями оперативники Прикарпаття затримали чоловіка за скоєння крадіжок з церков та сільських рад на території Івано-Франківщини.



Злодія затримали 13 листопада правоохоронці Долинського та Рожнятівського районних відділків.

Детальніше, в сюжеті Сектору комунікації Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області.

До слова,  вже повідомляв про те, що поліцейські зупинили водія у нього не підсвічувався номерний знак, а при огляді авто у чоловіка виявили наркотики.

В смт. Делятин, що на Надвірнянщині, працівники групи реагування патрульної поліції спільно з працівниками Управління протидії наркозлочинності зупинили автомобіль «Ford Mondeo», у якого не підсвічувався номерний знак. Правоохоронці працювали під час профілактичних заходів по попередженню протидії наркотичним речовинам.

У транспортному засобі на пасажирському сидінні поліцейськими виявлено та вилучено таблетки, електронну вагу та дзеркало із залишками речовини. Крім того, кавомолку та полімерний пакет з речовиною білого кольору, яка схожа на наркотичний засіб. Вилучене направлено на експертизу.

Читайте також:  “Побив і зґвалтував у посадці”: у Харкові затримали збоченця, який жорстоко поглумився над 12-річною школяркою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.