facebook

“Секс-скандал” у МВС: ЗМІ повідомили про зникнення студентки Бурейко

Журналістам стало відомо про зникнення головної героїні гучного “секс-скандалу” в МВС.

ЗМІ відвідали селище Чаплинка Херсонської області, де мешкають батьки студентки Наталії Бурейко, яка стала головною героїнею чергового гучного “секс-скандалу” України.


За інформацією журналістів, 18-річна Бурейко раптово зникла, її вже розшукує поліція.

“Наталія Бурейко поїхала з гуртожитку і не відвідує заняття. Нам нічого не залишалося, як звернутися в поліцію з проханням оголосити його в розшук”, – розповів “Стране” професор Ігор Астрелін, декан хіміко-технологічного факультету київського політеху (КПІ).
Куди зникла героїня секс-скандалу журналісти вирішили дізнатись у її батьків. Мама дівчини Вікторія Бурейко заявила: “Я категорично відмовляюся від коментарів! Маю на це право. Йдіть, інакше викличу поліцію!”.

“Наташа навчається вище від середнього, – сказав проректор з науково-педагогічної роботи Петро Киричок. – Тому її мама зателефонувала мені і попросила допомогти доньці здати лабораторні роботи, коли вона зможе вийти на заняття. Ймовірно, мамі відоме місце перебування доньки. Але нам вона нічого не говорить. А процедура така, що ми зобов’язані звернутися в поліцію і оголосити Наталю Бурейко в розшук”.

Як писав “Вголос”, 7 листопада студентка Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” Бурейко заявила про нібито домагання та погрози з боку Варченка, з яким познайомилася в месенджері Tinder. Дівчина заявила, що змушена звернутися по допомогу.

Водночас до голови Національної поліції Сергія Князєва звернувся заступник начальника відділу департаменту захисту економіки НПУ Олександр Варченко з проханням провести перевірку оприлюднених у мережі звинувачень у сексуальних домаганнях.

Читайте також:  У центрі Варшави жoрстoко зґвaлтувaли жінку та кинули оголеною на вулиці: реакція перехожих шокує

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.