facebook

Раптово пішов з життя соратник Порошенка

Раптово помер голова Захарівської районної державної адміністрації Ігор Стебловський. Дану інформацію підтвердили у відділі комунікацій з громадськістю РДА.



Відзначається, що Ігор Стебловський помер на 55-му році життя.

«Стрімко обірвалося життя керівника, професіонала, колеги і просто хорошого і чуйну людину, яка смисл і сенс свого життя бачила в жертовному служінні рідній країні. Ігор Іванович був дуже працьовитим, дуже наполегливим, енергійною і щирою людиною, до якої зверталися не тільки земляки, а й друзі-товариші з усієї України за порадою і допомогою”, – заявили в прес-службі.

“Він був компетентним керівником, знаючим фахівцем і наставником, який розумів необхідність підтримки молодих фахівців, колег, односельців», – йдеться в некролозі, оприлюдненому відділом комунікацій.

Особливу увагу і повагу Стебловський приділяв працівникам освіти району, підтримував постійні зв’язки з бійцями і ветеранами АТО-ООС, громадами сільських та селищних рад. У відділі комунікації також відзначили, що він ніколи не забував про ветеранів, інвалідів, дітей-сиріт та інших людей, які потребували допомоги.

Ігор Стебловський пройшов трудовий шлях від сільського вчителя до керівника райдержадміністрації, а до останньої посади був місцевим депутатом від БПП. Йому було 55 років. В адміністрації поки не називають причини смерті Стебловського, але заявили, що смерть була несподіваною.

Читайте також:  На київському ринку влаштували стрілянину: фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.