facebook

Його пісні всі знають напам’ять: У власній квартирі знайшли тіло відомого співака

В суботу, 17 листопада, пішов із життя легендарний радянський співак, пісні якого знали всі. Про це повідомляють російські ЗМІ.

«Помер співак Євген Осін. Музикант і виконавець помер у своїй квартирі в Москві у віці 54 років. Причина смерті поки не називається», – йдеться в повідомленні.

Пізніше цю інформацію прокоментувала Дана Борисова.

«Настільки це все сумно і настільки… Просто жах. Кричали, до всіх зверталися… Всі хотіли йому допомогти, готові були допомогти з цією залежністю… Але це був такий чоловік. Ну нічого він не хотів міняти його все влаштовувало», – зазначила вона.



Також загибель зірки підтвердив його директор Олександр Пономарьов та артистка Наталя Штурм.

Як повідомлялося раніше, співак Євген Осін, який протягом кількох років страждає алкогольною залежністю, може позбутися руки із-за відмови лікуватися.

Артистка розповіла, що нещодавно відвідала Осика і побачила, що виконавець легендарного хіта «Плаче дівчина в автоматі» знаходиться в жахливому стані: він не виходить із будинку, а також з самого ранку був сильно п’яний.

Більше того, у зв’язку з падінням з мотоцикла, який він придбав ледь не на останні заощадження, Євген отримав травму — перелом руки. Він відмовився від допомоги медиків, з-за чого виникло загноение. Якщо Осін продовжить чинити опір лікуванню — можуть ампутувати руку.

Читайте також:  19-річна українка продала свою цноту за 1,3 млн євро: фото і відео з дівчиною

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.