facebook

Красивий, молодий, усміхнений: меморіал 21-річному загиблому воїну АТО в Івано-Франківську

17 листопада, рівно рік тому в Троїцькому загинув Андрій Добровольський. Антаційна дошка на його честь стала 27-ою по рахунку, встановленою меморіальною плитою воїну АТО за програмою «Івано-Франківськ – місто Героїв».

Цьогоріч хлопцеві могло виповнитись 22 роки, він служив у десятій гірничо-штурмовій бригаді Збройних сил України

За прикладом батька він пішов добровольцем на фронт. А під час короткотривалої відпустки минулого року одружився. Дружина юнака чекала дитину. Життя юнака обірвалося від ворожої кулі під час обстрілів позицій в районі с. Троїцьке.




“Це буде місце, де кожен з нас може подивитися в очі Андрійкові і запитати себе: а що зробив я для України?Чи змінив я себе?”,
– виголосив представник державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО Володимир Веркалець. Він подякував батькам Героя за патріотичне виховання сина та звернувся до всіх присутніх гідно шанувати пам’ять тих, хто ціною власного життя подарував нам мирне життя та можливість будувати вільну, незалежну державу.

Указом Президента України за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений орденом “За мужність” III ступеня ( посмертно).

Читайте також:  Перерепост! Вбили хлопця, який 6 разів був в АТО, вбили пострілами в потилицю. Поліція кваліфікує самогубство. А начльнику дали Генерала!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.