facebook

Путін стає все більш схожим на Гітлера: у “рашці” офіційно дозволили фашистське привітання!

Так звана “прокуратура” РаSSє



ї (каральний орган Путлерівського режиму) офіційно визнала, що «жест, схожий на «ЗІҐУ», НЕ є правопорушенням».

Як повідомляє “Новая”, прокуратура вказала: «… дії особи, що виступала на мітингу та яка вчинила, на Вашу думку, жест, дуже схожий на нацистське привітання («зіґа»), НЕ підпадають під діяльність, заборонену Федеральним Законом № 114 від 25.07.2012, отже, НЕ утворюють складу будь-якого адміністративного правопорушення, а значить, підстав для вжиття заходів прокурорського реагування немає».

Це дослівна цитата з відповіді, отриманого жителем Казані Айратом Закіровим на своє звернення в республіканську прокуратуру Татарстану. А написати заяву Закіров вирішив, коли побачив відеозапис, зроблений під час мітингу на честь річниці анексії Криму РаSSєєй.

Один з ораторів в запалі виступу скинув «зіґу», що, на думку заявника, – не що інше, як пропаганда нацизму. І отже, оратор повинен бути притягнутий до відповідальності.

З прокуратури Татарстану заяву Закірова перекинули в міську прокуратуру та Центр з протидії екстремізму МВС по Республіці Татарстан. Першим прийшла відповідь з МВС. І в ньому всього два речення: «Звернення розглянуто. Факти не знайшли підтвердження».

А відповідь з прокуратури Казані виявилася більш розгорнутою. З великою цитатою з Федерального закону № 114 «Про протидію екстремістської діяльності» з перерахуванням всіх видів екстремізму. Таких, як захоплення або присвоєння владних повноважень, здійснення масових заворушень, заклики до насильства

Як виявляється, фашистського вітання в цьому довгому переліку НЕМА. А раз нема, то немає і підстав для прокурорського реагування.

Автор заяви в прокуратуру Айрат Закіров дивується:

– Прокуратура офіційно визнала, що «жест, схожий на «ЗІҐУ», НЕ є правопорушенням». Цікаво, а символ, схожий на СВАСТИКУ, теж «НЕ є правопорушенням»?

Читайте також:  Намагання кремлівських структур захистити терористів доходить до абсурду!

Олекса Довбуш для “Український простір Прикарпаття”

Джерело – http://www.novayagazeta.ru/society/68326.html

Шукайте деталі в групі Facebook