facebook

“Щоб не замерзнути грілися мертвими кошенятами”: Мати пішла від дітей до коханця на три дні

Горе-матері в Бердичеві, яка залишила своїх дітей в неопалювальній квартирі без їжі на три дні, суд засудив в 2 років позбавлення волі.



Дві доби в холодній хаті на одній з вулиць Бердичева, без їжі і уваги дорослих провели троє дітей, старшому з яких ледве виповнилося п’ять років.

У повідомленні уточнили, що сім’я неодноразово потрапляла в поле зору служби у справах дітей. Остання витівка горе-матусі шокувала, її побачили багато співробітників ювенальної превенції.

Так, Василина в середині листопада минулого року, замкнувши дітей в неопалюваному будинку, вирушила в гості до чоловіка. Про покинутих дітей вона згадала лише на третій день. Повернувшись додому, жінка застала у себе під дверима поліцію і пожежників, готових вдертися в житло. Всередині будинку знаходилися хворі і голодні діти – всі вони температурили, у них діагностували фарингіт і ознаки недоїдання. Шокуюча деталь – щоб якось зігрітися, малюки засовували за пазуху новонароджених кошенят, які задихнулися в таких дитячих обіймах.

Гріючись мертвими грудочками, дітки ледь витримали нелюдські умови проживання. У підсумку, суд постановив відібрати у Василини дітей без позбавлення батьківських прав, і засудив її до двох років позбавлення волі з річним випробувальним терміном.

Жінка зобов’язана виплачувати аліменти по тисячі гривень на кожну дитину в місяць.

Читайте також:  "Морг заповнений, тіла складають на ковзанці", – лікар про коронавірус в Іспанії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.