facebook

Власники євроавто перекриють траси по всій Україні: опубліковано карту

Громадська організація “Авто Євро Сила” анонсувала на 20 листопада безстрокову всеукраїнську “акцію громадянської непокори”.

В офіційному повідомленні на сторінці в Facebook опубліковано карту, де вказано міста, в яких проходитиме захід за участю громадських організацій та активістів.

“Всі акції громадянської непокори будуть безстроковими і відбуватимуться до моменту отримання результатів щодо питання відміни законопроектів #8487 та #8488, які були ухвалені без урахування вимог громадськості, зокрема – про відміну коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу”, – сказано в повідомленні.

За словами представників організації, акції проходитимуть у кожній області України, окрім Закарпатської, Луганської та Криму.

“За попередніми оцінками участь в акціях громадянської непокори візьмуть понад 50 000 громадян України. Розуміємо, що акції створять ускладнення руху у точках їх проведення, аби ми не створили Вам дискомфорту, просимо утриматись від руху вказаними на мапі місцями, оскільки ми дуже не хочемо завдати незручностей”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:  На Львівщині юнак продав нирку, відгуляв своє весілля, а потім помер

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.