facebook

У “співочого ректора” Поплавського виявили не задекларовані маєток і дорогі авто (фото, відео)

У Михайла Поплавського знайшли представницькі авто марки Mercedes-Benz і маєток площею понад 1 тис. кв. м.

Інформація представницькі авто марки Mercedes-Benz і маєток площею понад 1 тис. кв. м відсутня у деклараціях народного депутата та ректора Київського національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського.

Про це стало відомо під час підготовки розслідування Антона Столярова “ЖК “Ректорський” для програми “Наші гроші з Денисом Бігусом“.

Згідно з поданими деклараціями Пплавського, він мешкає у скромній 76-метровій квартирі на Позняках.

Водночас на Instagram-сторінці Поплавського є опубліковано безліч фотографій із розкішного заміського будинку.

Як з’ясувалось, Поплавський мешкає у Бортничах, у двоповерховому будинку площею 1067,6 кв. м із власною сауною й озером.

Площа землі під ним — близько півгектара.



Одна з цих земельних ділянок перебуває в оренді у проректора Київського національного університету культури і мистецтв Наталії Гайсинюк. Решта ділянок і сам будинок записані на її 71-річного батька Анатолія Капелюшного.

Проте місцеві мешканці підтверджують, що фактичним власником цього майна є саме Михайло Поплавський.

Журналісти зафіксували, як уранці звідти виїжджає представницький Mercedes-Benz S500 Long 4Matic (вартістю близько 100 тисяч доларів). Його супроводжує ще один Mercedes-Benz GLS 350.

Обидва авто записані на приватний вищий навчальний заклад “Київський університет культури”.

Раніше його бенефіціарами через ТзОВ “Укрконцерт” були Михайло Поплавський і його син Олександр, але 2016 року “співочий ректор” переписав свою частку на Лілію Єременко, заступницю декана факультету кіно і телебачення державного Київського національного університету культури і мистецтв.

Першим “мерседесом” постійно користується сам Поплавський. Зокрема, саме на ньому він приїздить до університету в компліментарному фільмі 2016 року.

І хоча світлинами цієї машини рясніє Instagram депутата, у деклараціях її немає.

Читайте також:  Неймовірне перетворення: як змінилася волинянка на шоу “Поверніть мені красу”(фото до і після)

“Усі спроби редакції отримати коментар Михайло Поплавський проігнорував”, — пише Bihus.info.

28 листопада Михайлу Поплавському виповниться 69 літ. Він не лише понад 20 років університет культури, а й виступає з концертами як співак. Також нардеп написав книгу “Ректор”.

Як з’ясувалося, родичі його колег із Верховної Ради змогли придбати квартири у будівлі, збудованій замість гуртожитку та навчальних корпусів Київського національного університету культури і мистецтв.

Шукайте деталі в групі Facebook