facebook

Силовики не можуть знайти підозрюваного в убивствах майданівців у Хмельницькому

На Хмельниччині розгоряється скандал, пов’язаний з розшуком одного з убивць учасників Революції Гідності. 19 лютого 2014 року під стінами Хмельницького обласного управління СБУ загинули двоє людей – Людмила Шеремет та Дмитро Пагор. Серед підозрюваних у трагедії – співробітник спецпідрозділу СБУ “Альфа”.


Про це 21 листопада повідомило видання «Є».

Судячи із сьогоднішньої інформації начальника управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергія Горбатюка, підозрюваний діючий працівник СБУ перебуває в розшуці. Натомість, заступниця Генерального прокурора України Анжела Стрижевська стверджує кардинально інше. За її словами, підозрюваний перебуває в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

«Особа в розшуку, яку кожен правоохоронець, який про це знає, зобов’язаний затримати, – зазначив Сергій Горбатюк. – Надходить відповідь (від СБУ – прим.авт.), що він направлений в ООС, про нього знають в Міністерстві оборони, а ми не знаємо, де він знаходиться. А Міністерство оборони надає відповідь, що це секретна інформація. І в нас зараз триває листування з цього приводу. Тобто, жодних реальних заходів на затримання особи не здійснюються».

Журналісти назвали ім’я підозрюваного – Віталій Тарадай. На сайті «МВС» цяя особа перебуває у розшуку. Його підозрюють у перевищенні службових повноважень і вбивстві з необережності. А в Службі безпеки України розцінюють підозру їхньому співробітникові, як сфабриковану справу.

Читайте також:  Верховна Рада проголосувала за легалізацію грального бізнесу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.