facebook

На місці загибелі Владислава Левицького розбився священик УПЦ КП

Як уже писав “Вголос”, 21 листопада вранці неподалік від с. Велика Вільшаниця Золочівського району Львівської області автомобіль Citroen Berlingo врізався у туристичний автобус Neoplan.

На момент аварії у туристичному автобусі були пасажири. Вони не постраждали. А от водій легкового автомобіля загинув на місці ДТП.

“Обозреватель” повідомляє, що загиблий кермувальник авто — священик УПЦ Київського патріархату Володимир Марцинів.



Зіткнення було лобовим. Після аварії легкове авто перетворилося на купу металобрухту.

Користувачі Мережі зазначають, що ділянка дороги, на якій сталася аварія, є небезпечною.

“Перед місцем ДТП, яке зображене на фото, є невеликий підйом. На ньому — роздільна смуга, а далі — різкий спуск. Так ось, роздільна там зовсім не потрібна. Там немає нормальної видимості. На тому місці загинули мої друзі”, — зазначила користувачка Марія Воробець.

Мешканці села Ремезівці, де народився загиблий священик, наголошують, що панотець був неймовірно добрим і чуйним, завжди допомагав людям і нікому ні в чому не відмовляв.

Місцеві кажуть, що о. Володимир раніше правив службу в Києві, а потім — в одному зі сіл. У день страшної аварії він саме їхав на службу.

У загиблого залишився десятирічний син.

На місці цієї аварії три роки тому в страшній ДТП загинув співак Владислав Левицький, його сестра та семирічна племінниця.

Аварія 21 листопада 2018 року.

Читайте також:  В Галицькому районі «Мерседес Віто» в'їхав у вантажівку. Є загиблі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.