facebook

Підпоїв, а потім згвалтував уві сні: вітчим жорстоко поглумився над пасербицею

Вітчим напоїв і зґвалтував неповнолітню пасербицю. У Дубно Рівненської області триває розслідування обставин зґвалтування 17-річної дівчини її вітчимом, передає Нарком.



За словами самої дівчини, в нещасливий серпневий ранку, приблизно в 9-00, виховував її з десятирічного віку вітчим запропонував падчериці розпити з ним пляшку горілки. Майже доросла дівчина не відмовилася, і допомогла зібрати на стіл. Після того, як вміст пляшки з назвою «Президент» було спустошено товаришами по чарці, дівчина сильно сп’яніла і відправилася на бокову. Уві сні, за її власним визнанням, вона відчула поштовхи в піхву і задньому проході, а потім звук дверей, що закриваються. Прокинулася вона із спущеними до колін лосинами і нижньою білизною. На простирадлі були плями крові і якоїсь рідини.

Крім падчерки і вітчима в будинку на вулиці Семидубської проживала лише мати дівчини, що перебувала на роботі, і п’ятирічні сестри-близнюки, народжені від другого шлюбу – діти вітчима потерпілої і її матері.

Про те, що сталося неповнолітня розповіла подрузі і її матері. Саме та й звернулася в поліцію із заявою про злочин. А вітчим після того, що сталося пропав – його правоохоронці затримали лише через півтори доби. Своєї провини чоловік не визнає, стверджуючи, що падчерка обмовила його, оскільки напередодні вони посварилися через його небажання відшкодовувати збитки, завдані дівчиною – пасербиця розбила мобільний телефон подруги, і та вимагала натомість новий або оплату ремонту. Потім обвинувачений від показань навідріз відмовився, пославшись на своє конституційне право. До сих пір всі експертизи, призначені в рамках розслідування виробництва, не завершені.

Однак суд уже випустив підозрюваного під цілодобовий домашній арешт, оскільки сумніви у винуватості чоловіки є – експертиза не підтвердила наявність сперми і крові на простирадлі, не виявилося цих біологічних слідів та на самій жертві. Після того, що сталося мати зґвалтованої дівчини подала на розлучення, і підсудний проживає у свого дядька, не маючи права залишати його житло ні на хвилину. Якщо провину вітчима все ж доведуть, йому загрожує від семи до дванадцяти років в’язниці.

Читайте також:  60 гривень в день: для власників авто з іноземною реєстрацією придумали спецплатіж

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.