facebook

Блогер висловився про євробляхарів: «Плем’я халявників, які хочуть ковбаси по 2,20»

Український блогер різко висловився про власників авто на іноземній реєстрації, які влаштовують акції протесту і блокують міжнародні пункти пропуску: «Все їм мало – «Ренджі», «Лексуси» їздять на «бляхах», а податки збирають із прокладок і шоколадок».

Відомий в українському секторі Інтернету блогер Сергій Марченко на васній сторінці у «Фейсбуку» дощенту розкритикував «євробляхарів», які блокують міжнародні траси і пункти пропуску на кордоні. «Митні збори і акциз за розмитнення популярного бюджетного «Фольксваген Гольф» за новим законом обійдуться в 400 і 280 євро відповідно. Машині 8 років, базовий бензиновий двигун 1,4. Хороше авто для небагатого українця, який не може собі дозволити «Мерседес» із салону, але хоче свою «ластівку».

За старими правилами це обійшлося би в 2950 євро, тобто в чотири із половиною рази дешевше», – так розпочав свої міркування Марченко. І відзначив: буда в тому, що «зубожілий нарід», який може собі дозволити «заради понту» спалити свій «Ленд Ровер», палить шини і блокує кордони. З огляду на це, в блогера закралася підозра, що власники авто на євро номерах хочуть не так справедливості, як «шари». «Ні, вони хочуть шари, долар по вісім. А ще краще – по чотири, ковбасу по 2,20, квартиру від заводу.

Задля дотацій на комуналку вони розлучаються і переписують машини на батьків. Плем’я халявщиків, яким завжди мало. «Ренджі» (Рендж-ровер. – Авт.), «Каєни», «Лексуси» їздять на бляхах, а податки хай збирають із прокладок і шоколадок», – обурюється блогер. Зі слів Марченка, «двіж євробляхарів» ще можна було виправдати, коли мито обходилося дорожче за саму пригнану з-за кордону «бляху».

Та зараз зрозуміти тих, хто блокує кордони, – неможливо. «Кажуть, там в основному контрабандисти. Так ці товариші за одну-дві ходки заробляють ці 700 євро мита. І податків не платять, вони ж офіційно безробітні. Ще й на біржі всі стоять поголовно і наші грошики з бюджету отримують, щоби ми навіть не сумнівалися», – впевнений автор допису.

Читайте також:  В Україні обмежили ввезення євроблях через безкоштовне розмитнення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.