facebook

”Не ведіться”: Сергій Притула зробив потужний заклик до всіх українців

На сторінках соцмереж продовжують активно обговорювати ситуацію в Україні: агресію Росії в Керченській протоці, утримання в полоні українських моряків, а також введення воєнного стану в 10 областях країни.


Думкою з цього приводу вирішив поділитися і український телеведучий, гуморист Сергій Притула. На особистій сторінці в Facebook лідер студії “Вар’яти” опублікував тематичний вірш, присвячений подіям в країні та в мережі. Своїм постом Притула закликав українців зберігати спокій.

“Три доби я стримував себе від коментарів щодо останніх подій. Цей вірш, який я колись написав про себе, я хотів би присвятити усім “експертам” в царині ведення морського бою і введення військового стану, “креативи” яких я вичитував у стрічці ФБ останніх 3 доби, коли мені кров йшла з очей і я хотів це “розвидіти”, – вказав він.

У своєму вірші Притула приділив увагу активним дискусіями, критиці та “експертними” думкам її користувачів соцмереж також щодо ситуації в країні.

Зважаючи на своє скептичне ставлення до любителів створити паніку, ведучий звернувся до читачів з проханням.

“Не ведіться на все, що читаєте у мережі! Зберігайте спокій і робіть свою роботу. Все буде добре! Доброго ранку, Україно!” – підсумував він.

Також гуморист зробив звіт, щодо допомоги в АТО. Ось що він написав на своїй сторінці у Фесйбсук:

Дозвольте відірвати вас на хвилинку і відзвітувати про чергові витрати коштів на підтримку наших захисників. Десь є підтвердження у вигляді фото, десь (по дрібніших витратах) попрошу повірити на слово.

Армія в листопаді:

16 000 грн – ремонт трьох автівок бійців ССО у Краматорську.

17 000 грн – придбання двох підвісів на великі квадрокоптери для доставки «подарунків» безпосередньо на позиції ворога включно з «привітом» для бронетехніки. Відфоткаю по факту встановлення на коптери.

Читайте також:  “Штовхали та смикали за руки”: у Львові контролери накинулись на жінку з дитиною-інвалідом та вигнали з трамваю

25 000 грн – щомісячний транш/оплата набоїв для снайперів навчального центру ССО під Кременчуком (як завжди транш відбувся через Льошу Сіхарулідзе з Народного Тилу, який контролює цей напрямок).

30 645 грн – щомісячний транш/оплата пального (500 літрів дизеля і 500 літрів 92-го) для парамедиків «Ангели Тайри» під Маріуполем. Фото додається.

52 000 грн – оплата 250 набоїв (308) і 250 набоїв (338) снайперам тернопільської «Альфи».

4500 $ – оплата модифікованого тепловізора «TMR-55» для 131 окремого батальйону розвідки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.