facebook

Жінка жорстоко вбила подругу: Приревнувала до чоловіка

Слідчі Березнівського відділення поліції завершили досудове розслідування та скерували до суду матеріали кримінального провадження стосовно 56-річної жительки селища Соснове. За завдане ножове поранення односельчанці, яке призвело до смерті, обвинуваченій загрожує до десяти років за ґратами. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.



Наразі з’ясовано, що першого жовтня цьогоріч 46-річна жителька Соснового прийшла в гості до своєї 56-річної знайомої. Співмешканець господині завершив із ними застілля раніше, а жінки випивали далі. Сварка виникла через ревнощі, почалася шарпанина, внаслідок якої господиня завдала удар кухонним ножем у стегно своїй гості. На цьому конфлікт вичерпався і обоє пішли спати. Однак уранці чоловік виявив 46-річну гостю без ознак життя і викликав поліцію.

Відповідно до лікарського свідоцтва, смерть жінки настала внаслідок масивної крововтрати, зовнішньої кровотечі через ножове колото-різане поранення стегнової вени.

У рамках розпочатого досудового розслідування за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілій, 56-річній жительці Соснового повідомили про підозру, а суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:  У Новій Каховці застрелuлu поліцейського-зрадника

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.