facebook

Віталій Козловський збожеволів: артист покидає сцену і йде в продавці квітів

Популярний 33-річний український співак Віталій Козловський активно веде свою сторінку у Instagram.



Артист часто постить фото, які дивують публіку оригінальністю. Так знаменитість не раз опубліковував світлини на яких був голий та ще й додавав до них інтригуючи підписи. А 29 листопада Козловський дав ще один привід пожартувати з себе. Артист запостив знімок, на якому зображений у ванній, повній троянд.

Як пояснив Козловський, таким чином він вирішив відповісти на питання фанатів, про те, куди ж він діває ту величезну кількість букетів, які йому дарують після виступів.

Відповідь Віталія ошелешила прихильників: «Я в них купаюся!», – написав він. Сам артист у ванній з квітами виглядає ніби покійник прикрашений вінками. Фанати ж написали, що жарт не вдався і виглядає таке фото моторошно.

https://www.instagram.com/p/BqwPATiA8ms/

До слова, це вже не вперше Козловський викладає фото з квітами. Деякі користувачі Мережі вже говорять про те, що з музичною кар’єрою у співака не склалося. Відтак, він планує спробувати себе у іншій сфері. Подейкують, що Віталій «мітить» на продавця квітів. Ніби таким чином артист готує собі потенційних клієнтів. Підтверджують цю версію і численні фото з букетами в Instagram артиста.

https://www.instagram.com/p/Bmkt_eUlOTt/

View this post on Instagram

“Однажды всё проходит безвозвратно… И чувства, и надежды, и мечты. Всё то, что от души — всегда бесплатно, От нежности до тёплой доброты… Но если бы мы знали, что однажды Увидим близких лишь последний раз, То в тот момент нам было б очень важно Не то, что будет завтра, а сейчас… Сейчас живём… Целуем, обнимаем… Сегодня часто спорим ни о чём. А завтра мы самих себя ругаем, Но только день вчерашний не вернём. Уходим мы, и нас порой бросают… К другим уходят и на небеса… Глаза, как тучи, капли разбросают. Черна, как сажа, жизни полоса… И, кажется, не будет встреч чудесных, И искренних признаний не вернуть… Что будет завтра — мне не интересно. Ведь жизнь — она сейчас, и в этом суть… И если есть, кому в любви признаться, Кого обнять, кому сказать «Прости», То нужно сделать и не сомневаться, Ведь в прошлое дорогу не найти… И к будущему тоже не добраться, Не долетит крылатый самолёт… Сегодня нужно жизнью наслаждаться, Спешить туда, где кто-то очень ждёт. Все планы могут рухнуть в одночасье… Единственный реально верный ход — Не отложить любовь, родных и счастье На завтра, что, возможно, не придёт…” #времяпокажетправду #ИринаСамаринаЛабиринт

A post shared by ♣️Vitaliy Kozlovskiy♣️ (@vkozlovskiy) on

https://www.instagram.com/p/BCrbKPOt16F/

Читайте також:  Бізнес прикрили: у Франківську демонтували незаконну добудову. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.