facebook

Жахливе вбивство із самогубством у Києві: відео!

Правоохоронці прибули на виклик про падіння людини з вікна багатоповерхового будинку на вулиці Васильківській у Києві, але виявили в квартирі трупи двох жінок.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на повідомлення прес-служби ГУ Нацполіції міста Києва.

Як повідомляється, правоохоронці побачили відкрите вікно у квартирі на шостому поверсі, з якого випав чоловік. Опитування мешканців будинку допомогло встановити особу загиблого. 24-річний чоловік проживав у квартирі разом з матір’ю і мав проблеми з психічним здоров’ям.



Сусіди повідомили номер телефону жінки. Представники поліції дзвонили на вказаний номер і чули звук телефону за зачиненими дверима, але квартиру ніхто не відкривав. Довелося викликати фахівців для примусового відкриття дверей.

Огляд квартири привів до виявлення на кухні тіл двох жінок з численними різаними пораненнями. Одна з них – мати загиблого. Особистість іншої жінки ще встановлюється. При обшуку були виявлені речові докази: два ножі та сокира зі слідами крові.

За фактом події розпочато кримінальне провадження за статтею 115 КК України «Умисне вбивство». Ще одне кримінальне провадження розслідується з додатковою правовою кваліфікацією – самогубство.

Читайте також:  “Вмирав 15 хвилин”: футболіст розповів, як вбивав свого 5-річного сина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.