facebook

Пішла по губам: Оля Полякова прокоментувала палкий поцілунок з Дашою Астаф’євою

Українські зірки Оля Полякова та Даша Астаф’єва зіграли головні ролі у кінострічці “Свінгери 2”. За сюжетом, дві подружні пари вирішили помінятись партнерами, щоб урізноманітнити інтимне життя. Так, в одній зі сцен артистки продемонстрували палкий поцілунок у губи.

Оля Полякова прокоментувала це в інтерв’ю “Світському життю”.

За її словами, поцілунок був дуже природнім і співачці це сподобалося.

Скільки вже я на цьому “1+1” перецілувалася, вже перерахувати одної руки не вистачить. Я почала навіть жартувати: пішла по руках, а Полякова пішла по губах. Це було так дуже природно. У неї такі м’які ніжні губи. Мені сподобалося. А що? У чому кайф бути актрисою? Це ж не ти у цих сценах знімаєшся, це актриса. Це героїня, це Ілона. Чув, Вадику (чоловік Олі, – 24 канал)?
– пожартувала Оля.



Крім того, Полякова розповіла про свій відпочинок на Мальдівах та оголені фото, які вона згодом опублікувала у соціальних мережах. За її словами, фотографом виступила її 13-річна дочка.

“У нас була вілла, за 8 днів відпочинку я жодного разу не побачила сторонніх людей на пляжі. Навіщо мені той купальник? Навіщо мені ті смужки? На Мальдівах жарко”, – додала Оля.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Ну конечно же меня взломали…, не могла же Женщина предсмертного возраста( именно таким считают возраст за 30 в нашей стране), МАаааТь 2 детей, ибо дети никогда не видели голой задницы, и это может повредить им психику, ЖОНА как могла, ведь только муж имеет право смотреть на голую жену, ведь бог ее создал специально для него и никого больше! Певица! Ибо рот что б петь, выставить свою о Боже, неотфотошопленую, целиюлитную задницу, ибо показать больше нечего! А может мы, независимые, взрослые, женщины, будем чувствовать себя свободными и сексуальными, не зависимо от статуса, возраста и наличия детей, и засунем эти предрассудки туда, куда я показала в прошлых постах!!!! Поддержим челендж #трусыдлятрусов )))

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Співачка зізналася, що не соромиться своїх фото без одягу, а також відповіла на питання, чи ходить голою при дітях.

“Так, ми ходимо трішки голі у будинку, тому що краса жіночого тіла не противна і не соромно”, – наголосила зірка.

До слова, прем’єра кінострічки “Свінгери 2” запланована на 7 березня 2019 року. Головні ролі у фільмі зіграють Оля Полякова, В’ячеслав Довженко, Михайло Кукуюк, Даша Астаф’єва, Анна Саліванчук та Олексій Вертинський.

Читайте також:  “Виглядaє цe жaлюгiднo! У нac, нa жaль, нeмa пpeзидeнтa Укpaїни. Є людинa, якa викoнує poль пpeзидeнтa.” – Вiтaлiй Бaлa

Шукайте деталі в групі Facebook