facebook

Прикарпатка взяла участь у шоу “Міняю жінку”

Сьогодні о 21:45 глядачі «1+1» побачать новий випуск проекту «Міняю жінку». Цей обмін покаже, як змінюється життя українок, які виходять заміж за іноземця.

Перша родина живе у Лівані. Маму звати Інна, а тата ― Карім. Подружжя виховує трьох дітей. Українка Інна з чоловіком познайомилась у Ялті, куди він приїхав із другом. Карім запросив жінку в Єгипет, де вона й залишилась. Окрім того, Інна прийняла іслам. Забезпечує родину Карім, а дружина-українка займається хатнім господарством і дітьми. Також сім’я має домогосподарку. Інна вже 12 років не була на Батьківщині, але дуже хвилюється через трагічні події в рідній країні. Разом із дітьми вона робить українські національні прикраси, які потім продає на фестивалях і концертах. Виручені кошти є благодійною допомогою для України.

У селі Клузів на Івано-Франківщині мешкають мама Оленка, тато Сергій і двійко їхніх синів. Дружина зараз у декретній відпустці, але підробіток для себе знаходить: шиє костюми для східних танців і робить масажі. Також Оленка виконує всю хатню роботу, порається на городі й доглядає за дітьми. Сергій багато працює, тож вдома родина бачить його дуже рідко. Подружжя не має ні спільних інтересів, ні спільного бюджету. І саме гроші є головним приводом для суперечок.

Інна в Україні швидко втомиться від великої кількості нових обов’язків. Замість допомоги й підтримки від тимчасового чоловіка вона чутиме тільки постійні докори. Жінка на кілька днів забуде про догляд за собою й не матиме можливості просто прогулятись вулицями. Реалії «східної казки» неабияк збентежать Оленку. Жінка зізнається, що морально відчуває себе дуже виснаженою, адже чоловік прискіпується до усіх недоліків у будинку, комфорт побутовий для нього важливіший, ніж душевний.

Героїні «Міняю жінку» взяли участь у проекті для того, аби достукатись до своїх чоловіків. Інна страждає через заборону Каріма возити дітей до України, а Оленка чекає уваги й турботи від Сергія. Які висновки зроблять родини, дивіться о 21:45 на «1+1».

Читайте також:  Калушани мама з сином тримають себе у формі після "Зважених та щасливих"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.