facebook

Підпалили будинок воїна АТО разом з сім’єю

Дружина та донька військового знаходиться в лікарні у важкому стані. У селі Михайлівка Олександрівського району на Кіровоградщині сталася страшна трагедія.

Невідомі підпалили будинок воїна АТО. Про це повідомляють співробітники головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області. У будинок, в якому військовослужбовець Микола Півторак проживав із 26-річною дружиною та п’ятирічною донькою, кинули «коктейль Молотова». Дитина та жінка постраждали. У дівчинки опіки 10 відсотків тіла. Жінка перебуває у важкому стані в опіковому відділенні Кіровоградської обласної лікарні.

За даними лікарів, у потерпілої зафіксовані опіки дихальних шляхів. Вона прооперована. Зокрема, за словами виконуючого обов’язки опікового відділення Віктора Ярошенко, проведена некротомія ран передпліччя, кистей рук. Як повідомляють співробітники головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області, правоохоронці затримали громадянина, який підозрюється в підпалі.

Зловмисником виявився 22-річний місцевий житель, який конфліктував із сім’єю. На даний момент він затриманий. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, зазначив тимчасово виконуючий обов’язки Олександрівського відділення поліції Олександр Громко. Зараз вирішується питання про запобіжний захід стосовно злочинця у вигляді утримання під вартою. Якщо провина підозрюваного буде доведена, йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Читайте також:  "Серце матері запускали 17 хвилин" - подробиці смертельної пожежі, в якій загинули діти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.