facebook

Суцільна еротика: відома франківчанка Тіна Кароль повністю оголилася для зйомок у новому кліпі/відео 16+

У відомої української співачки Тіни Кароль відбулася прем’єра нового кліпу на пісню «Сила висоти», у якій артистка співає про відданість коханому чоловікові.

Режисером відеокліпу став Хіндрек Маасік. Він розповів, що намагався зробити ставку на жіночність і красу самої Тіни, обігруючи в кліпі граціозність її образу та делікатну сексуальність Кароль.

«Кліп на пісню Тіни Кароль «Сила висоти» — це еталонне відображення краси жінки. Тіна надихає знімати такі чуттєві, художні, тонкі за змістом роботи. Її сексуальність делікатна, її магнетизм у деталях. Переступаючи через шаблони сьогоденних запитів, я хотів показати в цьому кліпі ясну, красиву, щиру картину, як би це зробив будь-який художник. Для багатьох в мистецтві Тіна Кароль є музою, і для мене в тому числі», — розповів режисер.

Музику і слова пісні «Сила висоти» написав Єгор Солодовников, автор хіта Тіни Кароль «Здатися ти завжди встигнеш».

«Я щаслива знову об’єднати навколо себе найкращих і створити нове життя. Пісні для мене — це мої життя. «Сила висоти» — це пісня про відданість жінки своєму чоловікові, яка покірно оберігає його», — розповіла співачка.

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль рoзбуpхала шанувальників жapкими кадрaми (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.