facebook

Стрибали на голові та дико лупцювали: підлітки забили до напівсмерті школяра

У російському місті Новошахтинськ Ростовської області дев’ятикласники жорстоко побили новенького.

За даними Telegram-каналу LIFE SHOT, підліток тільки четвертий день навчався в новій школі, коли на нього накинулися однолітки і почали наносити удари в обличчя і стрибати всією вагою на голову.



Школяр отримав струс мозку і черепно-мозкову травму, через що тиждень пролежав у лікарні.

“Це були хлопці з паралельного класу. Сказали, що після школи зустрінемося і поговоримо на футбольному полі. Я прийшов туди, там на мене чекали вони. Мене попросили зняти куртку, але я її залишив – знав, що буде бійка і подумав, що так буде м’якше падати. Я питав у нього: “Хоч скажи за що?” Питав його постійно, він не відповідав … Я прокинувся на якийсь лавці, нічого не пам’ятав, і було холодно”, – розповів потерпілий.

Підлітки розповіли журналістам, що таким чином один з них “запитав за шмот” з новенького.

“Декільком дев’ятикласникам не сподобався одяг хлопчика, який провчився 4 дні в нашій школі. Вони покликали його на стадіон і стали бити. Не думала, що в моїй школі може статися подібне”, – уточнили школярі.

Поліція за даним фактом почала перевірку, вирішується питання про порушення кримінальної справи. Примітно, що підлітки забили хлопця до напівсмерті і залишили його лежати на вулиці. А швидку викликали очевидці.

Читайте також:  10-річного хлопчика з прапором України побив священник УПЦ МП. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.