facebook

Емігрантка розвіює стереотип, що в Канаді нашим співвітчизницям світить лише робота няні або прибиральниці

Багато, які планують переїзд в іншу країну, бояться, що доведеться працювати не за фахом або на непрестижній роботі. Особливо актуальним це здається для жінок, адже існує стереотип про те, що в Канаді їм світить лише робота няні або прибиральниці. Однак наші співвітчизники доводять, що це не так.



У Канаді дуже лояльні до приїжджих фахівців. Якщо у тебе є навички, освіта та знання мови, ти цілком можеш претендувати на хорошу роботу. Багатьом жінкам вдається реалізувати там свої бізнес-ідеї, адже Канада куди більш пристосована для цього країна. Джерело

Тут легко відкрити свою справу, можна навіть отримати на це грант від держави. Бюрократії тут в рази менше, а стати підприємцем можна всього за кілька годин. Важливо лише запастися терпінням, відшукати свою ідею для бізнесу і зібрати невеликий капітал. Тоді всі шляхи відкриті.

До речі кажучи, в цій країні жінки найбільш захищені з боку держави. Дoмагання в сім’ї або на роботі неприйнятні: за це загрожує кримінальна відповідальність. Жінку ніколи не залишать ні з чим при розлученні і подбають про її добробут.

Що в Канаді дивує і радує, так це чоловіки. Вони по-справжньому сімейні люди. Чоловік там не вважає прибирання або приготування лише жіночим заняттям.

Знайома, яка одружена з канадцем, розповідала, як чоловік перед приїздом її мами прибрав будинку, навів порядок. Її мама ще дуже дивувалася і хвалила зятя, на що він відповів: «Це ж і мій будинок теж, нема за що мене дякувати, це мій обов’язок».

Багато жінок після нарoдження дитини швидко виходять на роботу, і тут абсолютно нормально, щоб в декреті залишився батько. Це цілком природна практика. Для них не існує стереотипів, характерних для нашої ментальності.

Читайте також:  В Польщі раптово помер заробітчанин з Тернопільщини: шукають родичів

Ще про канадських чоловіків, багато з них вміють робити все своїми руками. Знову ж приклад чоловіка тієї самої знайомої, він, до речі кажучи, адвокат.

Нещодавно вони переїхали в новий недобудований будинок. Так ось через місяць нижній поверх був повністю оброблений покриттям: ванна плиткою, в вітальні ламінат на підлозі і красиві стелі. І все це зробив він сам.

Цифри і суху статистику можна знайти де завгодно, а нам би хотілося розповісти про справжнє життя в Канаді. Адже її сміливо можна назвати найкращою країною для переїзду.

Там тебе не вважатимуть чужаком, адже це країна приїжджих. Канада – це багатонаціональна, мультикультурна країна, тут можна зустріти людей з усього світу.

Тому і ставлення до людей з інших країн тут зовсім інше. На тебе ніколи косо не подивитеся через твого кольору шкіри або акценту. У Канаді панує максимальна толерантність до всіх і кожного. Це дуже підкуповує.

До того ж У Канаді шануються інші культури. Тобі не потрібно ставати кимось іншим, приймати іншу віру і щось в цьому роді. Навпаки, тут є все, щоб ти відчував себе вільною людиною, зі своїми поглядами і віруваннями. Тому імміграція в Канаду найчастіше проходить легко.

Ще один факт про Канаду: канадці суперввічливі. Вони завжди милі, привітні і готові тобі допомогти в будь-якій скрутній ситуації. Для них дуже важливо дотримання всіх правил, а також кордонів особистого простору. Так що там ти завжди будеш почувати себе як вдома.

Резюмуючи все вищесказане, хочу сказати, що творча людина, повна сил і натхнення знайде в собі сили реалізувати себе і вдома, і на чужині. Головне – працювати і вірити!

Читайте також:  Байдужість українців: чому ніхто не допоміг двом дітям, які помирали?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.